keratine behandelingen

Keratine behandeling

Prachtig haar is een sieraad, maar het valt niet altijd mee om het mooi te houden. Waar vind je de tijd om het te verzorgen, als je al zo druk bent met je werk, gezin en privéleven? Er zijn weliswaar talloze producten op de markt die beloven je haar gezonder en glanzender te maken, maar ze maken het zelden waar.

Gelukkig kun je nu stoppen met zoeken naar het geheim van prachtig haar, want je hebt het gevonden: de keratine behandeling !

Hoe zwak je haar ook is, de lichaamseigen stof keratine herstelt je haar van binnenuit en maakt droog, krullend, pluizig en weerbarstig weer zacht en handelbaar. Miljoenen vrouwen wereldwijd ondergingen een keratine behandeling en de resultaten zijn ronduit verbluffend.

Wat is een keratine behandeling?
Keratine is een lichaamseigen bouwstof, die onder andere voorkomt in je nagels. Ook versterkt het je haren en zo’n 88% van je haar bestaat uit keratine. Behandel je je haar intensief, dan neemt het proteïne-gehalte in je haar af. Je haar wordt zwakker, breekt eerder af en gaat pluizen.
Heb je droog, statisch, pluizig of weerbarstig haar? Dan is een gezonde proteïne behandeling met keratine een must.
Bij kapsalon IMANI brengen we de keratine diep aan in je haar, waardoor het eiwit je haar van binnenuit voedt en herstelt. Je haar wordt weer zijdezacht en valt prachtig in model.

Ideaal voor mensen met krullend, weerbarstig haar !!!

De haren worden bij ons behandeld met een bepaalde techniek en de juiste producten en je geniet 5 maanden van jouw glanzende, rechte haren !

TOP BEHANDELING !!!
 
Keratine behandeling geschikt voor alle haartypen
Keratine behandelingen zijn momenteel dé hit in internationale kapsalons. Dat is niet zo vreemd, want keratine is een lichaamseigen eiwit dat je kunt gebruiken bij elk haartype. Of het nu chemisch behandeld is of niet. De conditie van je haar maakt evenmin uit en daarom is de keratine behandeling bijzonder effectief voor:
– Haar dat beschadigd is door zon, zee en chloorwater
– Geverfd, gepermanent of gestraightened haar
– Haar dat van nature pluizig en weerbarstig is


De prijs is afhankelijk van de lengte en de dikte van jouw haren

   Kan variëren tussen € 180 & € 350


Warning: file_put_contents(/tmp/PHPSESSID_m39nhhlvge82orbh887cfgh5d5.ses): failed to open stream: Disk quota exceeded in /home/imani/domains/kapsalonimani.be/public_html/common/classes/SecureSession.class.php on line 188

Warning: Unknown: Failed to write session data (user). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp) in Unknown on line 0